Ny styrelse på plats

Fibernät Gotland har haft ett år där inte så mycket har synts utåt. Efter föreningsstämman den 29:e april finns en ny styrelse på plats som är redo att göra en nystart. Den nya styrelsen hade sitt första styrelsemöte den 14:e maj där vi bland annat pratade om de punkter som ingår i verksamhetsplanen för 2014.

Punkterna är som följer:

  • Bra avtal med operatörerna
  • Batteribackup i alla telestationer
  • Hållbart och redundant fibernät på Gotland
  • Regelbundna stormöten om aktuella ämnen.

Vid diskussionen om dessa punkter tillades på årsmötet:

  • Skicka ut nyhetsbrev till medlemsföreningarna

En förändring som skett i och med denna styrelse är att det numer även finns representanter från föreningar som valt Bredbandsbolaget respektive IP-Only, så även medlemsföreningar som överväger dessa lösningar kan få erfaret stöd från Fibernät Gotland.

Under närmaste tiden kommer hemsidan att uppdateras med nytt innehåll och presentation på styrelsemedlemmarna. Viktigt är dock att även ni i medlemsföreningarna delar med er av innehåll. Flera föreningar har skickat in gått om dokumentmallar och annat som kan vara nyttigt även för andra. Sidan blir mer levande om ni även kan skicka in stora händelser i era föreningar, som till exempel grävstarter, driftstarter med mera. Gärna med bilder.

Lämna ett svar